phoanglong

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by phoanglong

  1. Thank you for your answer, I have two USB sticks at home from SanDisk (can't remember the exact name but something like SanDisk Ultra Fit), VID/PID is the must. SSH is always enabled from my server as it is behind Ubiquiti USG firewall so SSH to the world is disable. What might happened do you think? I have always used wellknown brands for both MOB, Sata Cables, ram etc..
  2. Hi guys, I have been using Jun's loader for a few months on my i3-3240, 8Gb DDR3 with 4 x 4TB (running RAID 5). Suddenly for the past few days, my Disk 1 got Plugged in and out multiple times (don't know what happened), but I was out of town so there is no way I can diagnostic the problem. As I have been running raid 5 with 3 HDDs, i don't thinking failing just 1 HDD can affect the overall performance so all I did was turn off the NAS remotely. After I got back home, I tried to turn on the NAS and loggin with the failed HDD has been removed, I can see my NAS got up and running but I co
  3. Hi guys, Just want to quickly confirm that the Asus H61M-A with Realtek 8111F, 1 x Gigabit LAN Controller worked with XPenology JUN DSM 6 (update 8).
  4. is there any way to compile driver for Intel I211AT? I'm desperately needed to get my nas working again could someone please point me to the right direction?
  5. Hi guys, is the Intel I211AT supported in this version? I saw I210 supported but it does not say anything about I211AT Many thanks in advance.
  6. I have already tried JUN's loader, even tried JUN loader repackaged by Arcao with some drivers. How long does it take for the first boot? i guess it shouldn't be longer than 45 minutes.
  7. I have double check the specs on their website, but could not find any good information on NIC drive, the only thing that i get is the statement below "Intel I211AT NIC no service driver, have to change their own, or installed 82576 compatible driver" Am i out of luck?
  8. Hi guys, could someone please help me with this. i bought this motherboard here: https://world.taobao.com/item/38675467623.htm and everything seems to be working fine with 5.2 but when i tried to upgrade to 6.0.2 the NIC doesn't work. I have been waiting for about 40 mins and tried to find my NAS but without luck. is this NIC driver no longer supported in 6.0.2? could someone please confirm. many thanks in advance. p/s: google translated specs of the mainboard: Processor : Onboard Intel Baytrail Celeron J1900 processor , quad-core 2.0-2.42Ghz, 3M cache , power 10W ; Chipse
  9. Hi guys, could someone please help me with this. i bought this motherboard here: https://world.taobao.com/item/38675467623.htm and everything seems to be working fine with 5.2 but when i tried to upgrade to 6.0.2 the NIC doesn't work. I have been waiting for about 40 mins and it doesn't show up on my network. is the NIC not supported by 6.0.2? could someone please confirm. many thanks in advance. p/s: google translated specs of the mainboard: Processor : Onboard Intel Baytrail Celeron J1900 processor , quad-core 2.0-2.42Ghz, 3M cache , power 10W ; Chipset : Onboard Intel C