DeWebdude

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DeWebdude

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello All, I have a situation where I was unable to get to the web console on a unit running for a couple of years. Nothing in the environment has changed. Apparently no ftp or http access to the box is working, however ISCSI is working like a champ. I remotely rebooted the box, but the same situation, so I physically went to the box, I rebooted and I see the boot up screen I select Xpenology DSM 5.2-5967 and once I hit that, nothing else shows on the console. Any suggestions or ideas? I also wanted to confirm, the networking config, iscsi
  2. Hello All, Despite reading through several posts, I didn't see a tutorial for the 1.03B Upgrade. Now, it may be the same exact process as the 1.02B upgrade, but better safe than sorry! Any pointers to the document is much appreciated!
  3. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.1.7-15284 - Loader version and model: Jun's Loader v1.02b - DS3615xs - Installation type: BAREMETAL - Dell SC1425 - Additional comments: REBOOT REQUIRED
  4. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.1.4 15217 Update 5 - Loader version and model: Jun's Loader v1.02b - DS3615xs - Installation type: BAREMETAL - Dell SC1425 - Additional comments: REBOOT REQUIRED
  5. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.1.3-15152 Update 6 - Loader version and model: Jun's Loader v1.02b - DS3615xs - Installation type: BAREMETAL - Dell SC1425 - Additional comments: REBOOT REQUIRED
  6. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    @GizmoPower Once you installed the 6.1x you simply downloaded all of the updates from synology and then manual updated?
  7. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    If you do this as I have now done 5 times in my testing yesterday, you will end up having to reinstall the Synology OS. In my case it may be related to an older server I'm running on so it may be due to a compatibility issue. My suggestion is the following: 1 - Backup your configuration. 2 - update switch settings for LACP and 9000 MTU 3 - Change your bond on the NAS If it fails, do a reinstall, migrate, restore your configuration. My data was luckily never in jeopardy, but of course you have to be careful at every step.
  8. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    Hello @Polanskiman, My quesiton which your responded to above was not about the AMD processor, but the actual DSM version. Of course above that is the whole LACP/9000MTU issue. Thanks!
  9. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    How did you upgrade to those current versions? I believe if you end up stuck, using a NEW drive with nothing else in the box, build it as a new NAS, then reboot with your drive as a 2nd drive and you will at least see your data and may be able to repair what has been broken. At this point I'm thinking I won't put LACP again for now.
  10. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    Hi korotkov, How did you upgrade to those versions, from within the update application in synology? I thought that was a bad thing? Also, Jun's loader says "v1.02b (DS3615xs, DS3617xs and DS916+) is for DSM 6.1 - AMD not compatible - Latest version for DSM 6.1" So I thought you couldn't go higher? In respect to your issue, how did you resolve it, if at all? Thanks
  11. DeWebdude

    DSM 6.1.x Loader

    Hello All, I was able to successfully upgrade 5.x to 6.1, ran for a couple of days, then after a powerfail something strange happened, I could never see the IP in assistant and of course can't get to interface via web IP ( hard coded ). Using Jun's 1.02B loader. I then made a new thumb drive to test and still the same type of thing. I noticed on the switch which had LACP for 2 ports, that it said link down and showed both ports in standby member with no ports active. Taking away LACP made no difference. I even went as far as replacing the server hardware t
  12. WOW The IT business is crazy, finally getting to circle back to this. I will read through it, thanks @sbv3000 I just clicked to the link, but I guess with the new forum format links are outdated. @Polanskiman Any change you can assist my in converting the above link to the current version? Thanks !!!