Search the Community

Showing results for tags 'microserver gen8'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Readers News & Rumours
    • Information and Feedback
    • The Noob Lounge
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. ok, i have a bare metal gen8 microserver i accidentally upgraded from 5.2 to 6.2.2 (i didnt click manual install, so it grabbed the latest version and installed) and bricked it. fiddled with trying to roll it back and a few other bits, but nothing really worked. anyway. an external NIC arrived today, and i've been wrestling with it all day. after setting up a new sd card with ds3615_6.2 synoboot.img, setting vid/pic/sn/mac1/mac2 in grub, starting in recovery mode. it then doesnt re-detect it after the recovery reboot. it is now back to a stage where most things are load
  2. I recently updated my Microserver Gen8 which is running on Jun´s loader v1.03b as a 3615xs to DSM version 6.2.3-25426 (it was running on 6.2.3-25426 before, with the only issue being that I couldn´t shut it down or restart it via DSM) and since that update, the server can´t connect to any services. The package center is unavailable, as are Plex and TeamViewer. I can access the Server just fine, as long as I´m within the network. There´s no data loss and no other issues so far. It´s not a router problem either, the settings there are the same as always and I don´t see anything that
  3. I would like to create a VM with my Microserver GEN8 with ESXI 6.7u3. I also tried it with the DS3617XS but I would like this to work with the DS918 +. The reason for this is that the Microserver GEN8 has 4 slots for HDD and I also want to transfer these slots to the Xpenology in passtrough. (These will serve for the complete SAMBA share, and for NFS) But unfortunately on no possibility I diddent manage to get the DS918 + working in ESXI, while this works with the DS3617xs. Should the DS918 + be created differently in ESXI, or is there a setting somewhere else than in the
  4. Hi, Is there someone who have used, with the hp microserver gen8, hard disks of 4TB or higher installed in slot1 and/or slot2? If yes could you kindly tell me what models have you used? For me it seems impossible to have the hard disks recognized and so I can't install xpenology (baremetal). With SATA controller set in AHCI mode, slot1 and slot2 don't recognize the hard disks, that are recognized if I set the controller in RAID mode (however useless for an xpenology baremetal install). The hard disks are recognized in slot3 and slot4 but so I remain with only two drives
  5. Hi to all, I have tried to “first” install Xpenoboot 5.2-5967.1 on: Microserver Gen8 / G1610T / 4GB / BIOS J06 Only changes done to the BIOS are: 1) disable network boot 2) change RAID controller to AHCI-mode I have double checked to have put correct PID and VID on the USB pendrive (inserted on mobo internal connector) that I have used for install. Also I have changed the serial number and corrected/inserted the two mac addresses of lan with the original ones of the microserver. I have put the ethernet cable on the lan2 port and the hard disk on slot1. My bootlo