ronin

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ronin

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Anyone tried enabling AMD SVM in BIOS? (Secure Virtual Machine - AKA AMD-V) on HP N54L AMD Turion II?
  2. I took the opportunity to choose "new install" instead of migration. This did the trick, even updated to update 5 :-). I lost all my DSM settings (not my files of course, but for now that is ok. Reboots and runs flawlessly. Thanks for your support. SOLVED
  3. Unfortunately did not work. I really can't get my head around it. It's a HP N54L AMD Turion II Neo with 8GB. Baremetal install with Jun 1.02b and it works all flawlessly, unless I reboot.....then it's gone, unable to find it.
  4. Tx! changed it to 4 since it was on 2.........let's see. will report back
  5. No, unfortunately not. So you can reboot without issues? Weird. It is running now, so I need to find a solution before rebooting Could it be that, on install in DSM finder, I picked upgrade instead of new install?
  6. When it boots up it gets recognised by synology finder, but unable to install because of missing disks. Tried different USB as well. What I did found out is when in June loader I pick reinstall (2) and re-install the pat file it is there again without update. A reboot makes it disappear again from the network and no IP is allocated. I am sure it has nothing to do with update 4, but probably related to missing driver for the internal network card of the HP microserver. I am trying to find out if the driver is loaded on juns 1.02b version. Not sure how to check this. Thx for answering!
  7. Same here. At first I thought it was related to the update 4, However, After reinstall it got back up, but after reboot it was gone again. Have you found a solution?
  8. I did the upgrade on my N54L AMD and it worked fine with me too, using Jun's Loader 1.02b with correct PID/VID, Sn+Mac to 6.1 However, After upgrade to update 4 it does not come back up when the disks are in. Without them it gets an ip and is visible. Putting the disks back in I don't see it anymore. Any tips? Appreciate some direction in what to look for. Tx all!
  9. I did the upgrade on my N54L AMD and it worked fine with me too, using Jun's Loader 1.02b with correct PID/VID, Sn+Mac to 6.1 However, After upgrade to update 4 it does not come back up when the disks are in. Without them it gets an ip and is visible. Putting the disks back in I don't see it anymore. Any tips? Appreciate some direction in what to look for.
  10. ronin

    DSM 6.1.x Loader

    On the new alpha loader , the AMD menu item is commented out. Does this mean Jun, that this alpha is not yet for AMD? Or can I adjust myself by changing the AMD rom? Thank you.
  11. Hi Gogel123, I am on the same machine as you and running dsm6 with jun's loader. Since the kernel is based on the DMS6 beta version it looks like it's not working. Jadahl does not support xpenology machines, so I am wondering how you did it? I use it for Domoticz RFXcom and P1 smart meter cable. Any ideas? Much appreciated.
  12. Did you ever get this to work? would be great if you could tell how? I am dealing with the same issue here.
  13. fyi I cannot get it to work with v2.2. I will await v2.3.
  14. any luck on this? Yes set default ='4' Thanks for letting us know!