carlchan

Members
  • Content count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About carlchan

  • Rank
    Junior Member
  1. Anyone could help?
  2. any one could fix?
  3. Dear I am using v1.02b 3615xs, in esxi 5.5, I already amend the sn and mac, Before, it would not show the following error, and all video could view in ds video and ds photo. " System failed to convert video [/volume1/photo/.../2016-12-24 chung wedding/20161224 (9).MTS] to mpeg4 " " System failed to convert video [/volume1/photo/.../2016-12-24 chung wedding/20161224 (9).MTS] to mpeg4 " ... etc., After upgrade to 6.x.x, all video could not be covert, Is it due to sn/mac address problem? Thanks! : >
  4. Yes I go the same problem!? Sad to know that
  5. ffmpeg delivered with DSM 6.1 is buggy. How I fixed the issue is downloading the latest ffmpeg binaries and replacing the buggy ffmpeg in /bin Download from https://www.johnvansickle.com/ffmpeg/ Could you provided the full path? Can't find where to place... Thx!
  6. Would have esxi 5.5 ovf version?
  7. Dear ... I booted up , but how can i do it? Mount which one and/or edit ? Where did I find the files to edit ... Thank! p.s. I only could see a 20M volume, with zImage, rd.gz , ... etc Fixed by mount the zImage and edit the config. Thanks for all
  8. Thanks! Let me try...
  9. This worked perfectly on ESXi 6.0, solved my issue. It is good for my esxi, the first ovf could make a usable vm, but It cannot make the second, it always say no system on the dos booting screen, ... ohmmmm .... I need to change the MAC and/or s/n, before i start the vm? [edit] temp. fixed by re-unzip the ovf file and change the lan. But what is the easier way to change mac and s/n ? which linux live cd is good ? how to mount the img?
  10. Thank for your work ... i going to try in esxi ...
  11. I can confirm that it works! Though, be sure to forward Port 80 from your wan router to your dsm6 ip. Let's Encrypt places a tooken on your server, that needs to be accessible form the internet. how to ? i can't make it work ...
  12. Thank you for your quick reply...
  13. Dear sansome, Thank you for your great work! I got a problem, the DSM vm would halt by a random of time (some hours or some days), It have no response, no error message, those happen on gnoboot/nanoboot, last time in gnoboot, it show something about ext4 file system problem, It should be fix by hardware reboot, dsm vm cannot shutdown by exsi, other then that the system running very smooth now, While others vm still alive/active. my esxi config: - N40L 16G Ram - RDM hdd for DSM by 9261-8i in Raid 0 - one pcie 1x intel lan Thank you! : >
  14. Dear Diverge, Did you find any problem of nanoboot/gnoboot? I got a problem, the DSM vm would halt by a random of time (some hours or some days), It have no response, no error message, those happen on gnoboot/nanoboot, last time in gnoboot, it show something about ext4 file system problem, other then that the system running very smooth now, While others vm still alive/active. my esxi config: - N40L 16G Ram - RDM hdd for DSM by 9261-8i in Raid 0 - one pcie 1x intel lan p.s. are your files all holding by DSM? Thank you! : >
  15. Dear Anyone had the open tools for DSM5? I got one but fail to start at 4482... Thanks! : >