Jump to content
XPEnology Community
  • 0

connecting a embedded raid hp e200i to 6.0


rsauw
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You will probably need to set the raid controller to 'non-raid', 'jbod' or 'passthrough' (which ever is applicable terms for the setup) then you create a raid in DSM. I think the on board raid is adaptec, check the drivers in 6.0.2 as you might need to use the additional extra.lzma file from @IG-88

Link to comment
Share on other sites

  • 0
3 hours ago, sbv3000 said:

You will probably need to set the raid controller to 'non-raid', 'jbod' or 'passthrough' (which ever is applicable terms for the setup) then you create a raid in DSM. I think the on board raid is adaptec, check the drivers in 6.0.2 as you might need to use the additional extra.lzma file from @IG-88

i have been looking for the file that you said i needed but i can't seen to find it (mabey i'm just looking in the wrong place). i have looked by @IG-88.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 11/27/2017 at 4:29 PM, rsauw said:

I just found it and thank you for your help.

Hi rsauw,

I'm trying to make it running on HP ML350 G5, but without success. First I was trying with integrated Smart Array E200i Controller, but no drives was visible, then I bought for this reason P410 raid card and the result was the same. Still no drives visible in DSM.

Can you please give me any advice? For example what version did you used, any special settings, etc. Many thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...