solitsnake

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About solitsnake

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, i got a SSD Drive with 256gb and want to use it as a Single Drive 4 important and fast transfer. Like VM´s But the Syno didnt let me create a Drive. I can only use it as Cache 4 my Other drives. why?
  2. Hi, ich habe paar Loaderversionen und .Pat Files getestet. Nach meinem letzten upgread des Loaders ging die Videostation/DS Video nicht. Es wurden keine Videos angezeigt. Zudem ging im Vitual Maschine Manager nix. Ich bekam keine Lanverbidung beim erstellen einer VM. Ich habe mir den aktuellen Loader geladen, mit OSF das File bearbeitet und auf den Stick "gebrannt". Die aktuelle Pat installiert. Ohne erfolg. Nun habe ich den STick wieder an den PC angeschlossen und mir viel auf das die Serial nicht passte. Generator für eine Serial: https://xpenology.github.io/serial_generator/serial_generator.html Zudem beim Fehler 13 nochmals die VID und PID checken. Die müsst ihr immer bedenken falls ihr den USBstick wechselt.
  3. Hi, i tryd some Loader Versions und USBsticks/.pat. Once i got my Box runinnig. No Videos are showing at DS Video und Videostation. The Virtual Maschine Manager didnt Work. After i Change to: the Newest Loader and also Checked the Serial burned to the Usbstick. All Stuff are Working. So, if you have any Trouble, just connect your Stick to your Computer, check again the Serial with notepat++ and change it. Just use https://xpenology.github.io/serial_generator/serial_generator.html sorry 4 my bad english, i just hope to help some one.
  4. Fehler war nen anderer. System versuchte von der SSD zu booten. Da war noch windows 10 drauf. SSD formatiert und im bios das bootlaufwerk eingestellt. Funkt
  5. hi, ich habe meiner Diskstation eine 2te Lankarte spendiert und eine SSD. Jetzt wird sie nicht mehr gefunden. Die frage: Woran liegts? Muss ich in dem Grub file das mit den Sataports anpassen?
  6. Hi, I just updated my box and now i like to play around with the vitual synology thing But its seams i need a secound lancard. I own a j1900 mainboard with only one lanport So, now i need a working lancard who its compatible with juns loader Can you telk me a cheap one? Sorry 4 my bad englich. Written on ny cellphone with to large fingers and also nit my langue
  7. Hi Out there, i also Like to upgrade. My Setup: Asrock q1990 16 GB RAM Wd 6 TB & wd 4 TB Harddrive At The Moment at DSM 6 I Like to Switch to 6.1 and Install a 128gb SSD for vms Also i Hope its fix a Bug at my Maschine that i cant Connect randomedly and have to reboot Can i Install another Drive? ( Enougt SATA Ports? / Eatch supportet?) Its ist right that The onboard lan dosent Work at The Moment? Sorry for my Bad Englisch. Im Germany and The stupid autocorrect from my cellphone Drives my crazy
  8. solitsnake

    DSM 6.1.x Loader

    update my Asrock J1900 to lastest Update without an Problem. Just need an Reboot to get the Network running (Power reset Button at the Case)
  9. solitsnake

    DSM 6.1.x Loader

    I also have to say thanks. Just updatet from dsm to newest version
  10. Do we have to edit the entry "SataPortMap=22" ??
  11. maybe you need a Costum serialnumber and Mac? did you already change them?
  12. first, sorry 4 my bad english. i got some trouble with my NAS. is Act like there would be some Energie saving thing.b ut i disablet them all. i can't rearch the nas trougt a Browser or App. i need to power of and on. when I did that, the media server isn't reacheble. i need to reinstall them. that's happen every day. that's make me mad. Software 5.2 5957 with the last Bootloader 2*8 gb ram 6 tb hd and 4tb hd
  13. Hi, habe mir einen neuen Server zusammen gestellt. Den "alten" N54L soll nun mein Bruder erben. Habe dazu den USBstick neu beschrieben (XPEnoboot_DS3615xs_5.2-5644.5), ihm eine 2TB WD Red eingebaut und das ding gebootet und die DSM_DS3615xs_5644.pat installiert. Dann auf Werkseinstellung resetten lassen damit meine Einstellungen und User weg sind. Allgemein läuft das Teil. Nur das Update auf 5565 Update 5 schlägt fehl. Sowohl manuell als auch über synology_bromolow_3615xs.pat Wie soll ich vorgehen um das Update 5644 5 installieren zu können?