tdutrieux

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tdutrieux

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Hey, the trick works ! Thanks for the help. Regards, TitiD
  2. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Hi, thanks for helping but still the same problem with this config :
  3. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Maybe could somebody make an OVF for ESXi that's working well for testing ? Thanks ! TitiD
  4. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Hello, If I'm correct, both files are located on the synoboot image, right ? I didn't change anything on the synoboot, just using the downloaded files right away. Regards, TitiD
  5. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Yes, fore sure ! I forgot to mention... Regards, TitiD
  6. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Nope ! I've another VM with DSM6.1 and LSI 9008-IT as PCI passthrough and 5 HDD. If I connect the LSI to the DSM6.2 VM, one HDD takes drive 1. So anybody else experiencing the same issue ? Thanks, TitiD
  7. tdutrieux

    DSM 6.2 Loader

    Hi, I experience one small problem. I'm on ESXi6.5 with synoboot as SATA0:0 and a virtualdisk as SCSI0:0 The system bootup and seems to work fine. The only problem is that I don't have a drive 1, and the virtual disk shows as drive 2. BTW, the synoboot disk isn't shown. I've tried with both 3615 and 3617. Anybody experiencing that ? and solved that ? Thanks, TitiD
  8. tdutrieux

    DSM 6.1.x Loader

    Hello all ! I've successfully installed DSM6 using Jun V1.01. System is : - ESXi 6 - LSI2008 in ITmode in PCI passthrough I currently still use a DSM 5.2 for 'production'. That means all home data (Documents/Media). It's now more than 1 month that everybody seems to be happy with the Jun's Loader. I'm asking myself now if it's safe enough to migrate production to DSM6. Any good or bad experience with a production DSM6 running on a similar setup ? Thanks for any input !!! KR, Tdutrieux
  9. tdutrieux

    DSM 6.1.x Loader

    Hello, I'm using the same setup than you. When I tried with Jun's V1.0, I installed DSM6 on a separate virtual disk. It was just for testing and do not want to upgrade DSM on the disks connected to the LSI as they contain prod data (I still use them in a VM running DSM5.2) The VM started without any problem with the LSI connected via PCI passthrough. And DSM see the disk and volume present on the LSI (just complaining about the system partition but that's normal). Could you explain what's the exact step causing the issue ? Regards, TitiD
  10. tdutrieux

    DSM 6.1.x Loader

    Hello ! Test report : I was able to install DSM6 using Jun's loader V1.0. The platform is ESXi6 with LSI2008 pci passthrough. Disks on the LSI are properly detected. I also first added a virtual disk to install DSM6 as I do not not want to do the migration right now. Cannot say anything on stability right now, just reporting my first test as it's the first time I can see disks on the LSI in ESXi. Now waiting further before migration of important data. KR, TitiD
  11. tdutrieux

    DSM 6.1.x Loader

    Hello, Anyone managed to install DSM6 in ESXi with a LSI8211 configured in pci passthrough ? I tried myself but the disks connected to the LSI are not detected. Best regards, TitiD
  12. tdutrieux

    Working DSM 6

    Thanks for you reply. I think I'll wait some time before upgrading to DSM6 using PCI passthrough and LSI. Regards, Titi
  13. tdutrieux

    Working DSM 6

    Hello everyone ! Currently running XPEnoboot 5.2-5967 on ESXi 6. Drives are connected to LSI 2008 directly presented to VM using PCI passthrough. Already tested DSM6 on ESXi and it works, but without PCI passthrough and LSI (using virtual disk only) Any experience with LSI and passthrough on DSM 6 ? BTW, it seems that current use of DSM6 on ESXi is still not very widely tested yet. Any though on that ? Thus not really for 'production' for now ? Thanks in advance ! KR, Titi