Recommended Posts

Hello, I installed "DS3617xs 6.1 Jun's Mod V1.02-alpha" on my shuttle pc with vmware 6.5.0

The installation goes perfectly. Everythng seems to be in order and for about 1 day i can use the synology. I can install packages and so on. But after 1 day the synology has lost the raid-group and volume. When i restore a snapshot it works again for 1 day. 

 

Does anybody have a clue what could resolve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone. I have totaly same problem, RAID group and volume lost after restart.

 

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Alex_G said:

Anyone. I have totaly same problem, RAID group and volume lost after restart.

 

Thank you!

 

Are you using loader v1.02a? If not then not sure why you are posting here as the OP is clearly using v1.02a. If you are, then use loader v1.02b.

Next time please open a new thread with your specific problem instead of reviving a 4 month old thread which by the way doesn't have any answers.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Polanskiman said:

 

Are you using loader v1.02a? If not then not sure why you are posting here as the OP is clearly using v1.02a. If you are, then use loader v1.02b.

Next time please open a new thread with your specific problem instead of reviving a 4 month old thread which by the way doesn't have any answers.

 

 

I must agree with you. Like you said, i'm on loader 1.02b DSM 6.1.4-15217 and i'll open new treath. I used files from pigr8.

 

Thank you!

Alex_G

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this Problem. IT occured when I installled updates after a clean install. So now I Just Dont update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you per4manc!

 

I actualy just did clean install and nothing else. Can you tell me which instalation procedure and versions did you use.

 

my problem in details you can see in this topic:

Thank you,

Alex_G

Th

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now