Jump to content
XPEnology Community

Dell T320 - XPEnoboot_DS3615xs_5.2-5644.5, Not seeing all drives.


ForTech
 Share

Recommended Posts

How are the SATA drive bays connected?  The T320 has a lot of controller options.  How is your system configured?

While you are at it, it would helpful - as always - to provide information about the loader and DSM versions you are running.

 

EDIT: I see you are on 5.2, the final version of which was released six years ago.  You may want to upgrade to a newer version of the software and the loader in order to resolve this problem.

 

https://xpenology.com/forum/topic/13333-tutorialreference-6x-loaders-and-platforms/

 

Edited by flyride
Link to comment
Share on other sites

Hi flyride

 

Thanks for the quick response.

 

The Server is a Dell T320 with a PERC H310 controller, 24Gb RAM, single Zeon processor.

 

Each of the drive bays are populated with a 1Tb SATA drive.

 

Where would I get the ISO for the DS918+ ?, and will that support all 8 drives?

 

Thanks for your time.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...