• 0
d1gger007

Problems with USB ports

Question

Hello,

Anyone else having problems with Xpenology reading any external hard drives through USB or a UPS through usb. I followed Synology guide to make sure the hard drives or USB drives was in a format that it readable and still nothing. I don't know if it might be a driver issue or not any help would be greatly appreciated at least if can get me going in the right direction with troubleshooting it. 

 

The box I am running it on is a Freenas mini basically decided to try something else when freenas 10 went to crap. 

https://www.ixsystems.com/freenas-mini/

 

Thanks for your time 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Depending on your hardware setup, USB ports, SATA ports, drives etc you might need to edit the synoinfo.conf file to match your configuration. You might need to edit the hex values, there are lots of posts about about this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
15 minutes ago, sbv3000 said:

Depending on your hardware setup, USB ports, SATA ports, drives etc you might need to edit the synoinfo.conf file to match your configuration. You might need to edit the hex values, there are lots of posts about about this.

Okay thanks I am pretty sure I saw that on another site when doing research on it 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now