Search the Community

Showing results for tags 'fan noise'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Readers News & Rumours
    • The Noob Lounge
    • Information and Feedback
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I am running DSM6.2 using loader 1.03 on a Dell Optiplex 980 workstation. Since my upgrade from 6.1 to 6.2 I am experiencing high noise from a fan. It turns out that the noisy fan is the one from the graphics card - not the main system fan. The GC is also warm to touch, as if working hard. What's got a display-less server to do with the graphics card? This was not happening under 6.1. Anyway, I tried removing the GC, but then the machine doesn't boot at all. The onboard monitor output is not working - no matter with or without GC, regardless of any BIOS settings. At some point I've reconnected the monitor from onboard to GC output after boot and I saw a message saying something that processor is not capable of supporting on-board video. I am therefore stuck with noisy GC. Does anyone have any idea about possible solution to the noise problem?