TR1PL3D

New Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TR1PL3D

  • Rank
    Newbie
  1. Hello, I have DSM 5.1 installed on a old HP Proliant server with the Intel Xeon E5450 CPU and 12GB of RAM. I have installed phpvirtualbox. Whenever I try to launch a VM I am getting the following error. The virtual machine 'WinXP' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1 Exception Object ( [message:protected] => The virtual machine 'WinXP' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1 [string:Exception:private] => [code:protected] => 0 [file:protected] => /volume1/web/phpvirtualbox/lib/vboxconnector.php [line:protected] => 2382 [trace:Exception:private] => Array ( [0] => Array ( [file] => /volume1/web/phpvirtualbox/lib/vboxconnector.php [line] => 928 [function] => remote_progressGet [class] => vboxconnector [type] => -> [args] => Array ( [0] => Array ( [progress] => 74b9938f0541c22b-000000000000042f [_persist] => Array ( [vboxHandle] => 74b9938f0541c22b-000000000000042d ) [fn] => progressGet ) ) ) [1] => Array ( [file] => /volume1/web/phpvirtualbox/lib/ajax.php [line] => 309 [function] => __call [class] => vboxconnector [type] => -> [args] => Array ( [0] => progressGet [1] => Array ( [0] => Array ( [progress] => 74b9938f0541c22b-000000000000042f [_persist] => Array ( [vboxHandle] => 74b9938f0541c22b-000000000000042d ) [fn] => progressGet ) [1] => Array ( [0] => Array ( [data] => Array ( [responseData] => Array ( [progress] => 74b9938f0541c22b-000000000000042f [info] => Array ( [completed] => 1 [canceled] => [description] => Starting VM [operationDescription] => Creating process for virtual machine "WinXP" (headless) [timeRemaining] => Array ( ) [timeElapsed] => Array ( [days] => 16482 [hours] => 12 [minutes] => 9 [seconds] => 16 ) [percent] => 0 ) ) [success] => 1 [key] => 720f4c5f2f9c111d81c1aa4a7f53b5bc ) [errors] => Array ( ) [persist] => Array ( ) [messages] => Array ( ) ) ) ) ) ) [2] => Array ( [file] => /volume1/web/phpvirtualbox/lib/ajax.php [line] => 309 [function] => progressGet [class] => vboxconnector [type] => -> [args] => Array ( [0] => Array ( [progress] => 74b9938f0541c22b-000000000000042f [_persist] => Array ( [vboxHandle] => 74b9938f0541c22b-000000000000042d ) [fn] => progressGet ) [1] => Array ( [0] => Array ( [data] => Array ( [responseData] => Array ( [progress] => 74b9938f0541c22b-000000000000042f [info] => Array ( [completed] => 1 [canceled] => [description] => Starting VM [operationDescription] => Creating process for virtual machine "WinXP" (headless) [timeRemaining] => Array ( ) [timeElapsed] => Array ( [days] => 16482 [hours] => 12 [minutes] => 9 [seconds] => 16 ) [percent] => 0 ) ) [success] => 1 [key] => 720f4c5f2f9c111d81c1aa4a7f53b5bc ) [errors] => Array ( ) [persist] => Array ( ) [messages] => Array ( ) ) ) ) ) ) [previous:Exception:private] => ) Any ideas what could be going on here? Would really love to get this working! Cheers and great work