Recommended Posts

Hi guys,

I'm new to Xpenology and started by following this tutorial: 

After installation I could not find the Xpenology either through http://find.synology.com or the Synology Assistant. I tried installing the extra.lzma driver module by IG-88 for 1.02b and it still wasn't working. I simply mounted the image with OSFMount and replaced the extra.lzma in Jun's bootloader. Is that incorrect?

Any help would be much appreciated :). Also sorry in advance for any poor formatting, please don't remove this.

 

Ethernet NIC (as reported by Ubuntu): Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet.

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Couldn't edit my original post and I decided to give some additional information in case it helps other people.

 

Update: It is working! :) Turns out I had to use the DS3615 bootloader as my cpu is not supported for the DS916+ bootloader as it has a Sandy Bridge architecture. DS916+ only supports Haswell and newer.

 

Consult this for more info: 

 

 

Edited by Refract
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.