Jump to content
XPEnology Community

XPenology on a RAID Volume


macmanu
 Share

Recommended Posts

Hi all and thanks for this FANTASTIC Forum !!!

 

I've been following and using the XPenology packs for a while.

I've been able to install them in Laptops, VMware, ESXi and so without any issue.

 

Now I have collected some parts and Have build a bigger box with a 10 SAS DISK RAID using an adapted controller ( I don't know now which model).

 

When trying to install to that machine I am unable to do it.

 

I start all the process until it reboots. Then It boots again from the USB as it did nothing.

 

What can be happening ? it might be that the 4.3 repack does not support the adapted I have ?

 

What should I do ??

 

Thanks a million in advance

 

Manuel

Link to comment
Share on other sites

Hi all and thanks for this FANTASTIC Forum !!!

 

I've been following and using the XPenology packs for a while.

I've been able to install them in Laptops, VMware, ESXi and so without any issue.

 

Now I have collected some parts and Have build a bigger box with a 10 SAS DISK RAID using an adapted controller ( I don't know now which model).

 

When trying to install to that machine I am unable to do it.

 

I start all the process until it reboots. Then It boots again from the USB as it did nothing.

 

What can be happening ? it might be that the 4.3 repack does not support the adapted I have ?

 

What should I do ??

 

Thanks a million in advance

 

Manuel

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...