_GreaT_

Transition Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About _GreaT_

  • Rank
    Newbie
  1. _GreaT_

    Asrock Q1900-ITX/Q1900DC-ITX

    Hello, A have a xpenology server with the latest synoboot. I have a problem with the UPS shutdown. The normal reboot/shutdown are working properly. But at the UPS shutdown (safe mode) i got the following messages: http://s4.postimg.org/olgj1gipp/NAS.jpg Thanks,
  2. Hello, A have a xpenology server with the latest synoboot. I have a problem with the UPS shutdown. The normal reboot/shutdown are working properly. But at the UPS shutdown (safe mode) i got the following messages: http://s4.postimg.org/olgj1gipp/NAS.jpg Thanks,
  3. _GreaT_

    HP dc7800 boot problem

    I've flashed the latest Bios and the "Data Execution Prevention" is disabled too.
  4. _GreaT_

    HP dc7800 boot problem

    Hello, The USB stick is good. I've tried 5 different USB drives with the same result. I successfully booted the xubuntu from the same usb stick. I think the problem is with the nanoboot and the HP bios. Maybe the BIOS thinks the boot is FDD not a HDD.
  5. _GreaT_

    HP dc7800 boot problem

    Hi, I've experiencing the flashing cursor on the left upper side of the screen while trying to boot the nanoboot. I've written the img file with the w32disk imager. Later i tried the RMprepUSB method, this method prints GRUB GRUB GRUB GRUB on the screen. Thanks,
  6. _GreaT_

    HP DC7900

    Helllo, This method doesn't work for me. It gives me GRUB GRUB GRUB printed all over the screen. Do you have any ideas? Thanks,