baboulz

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About baboulz

  • Rank
    Newbie
  1. Have you try updating BIOS firmware from mobo website? Maybe it can fix those BIOS reset issues.
  2. I have dsm on Nvidia nforce 790i no bios resetting for me btw. Just sharing
  3. Sorry didn't see previous post. Didn't Know there was a problem with DSM and bios reset. My bad!
  4. Maybe its simple but did you try changing the motherboard battery? Maybe the battery is dead so that's why when you reboot bios is reset everytime. I dont think it has anything to do with dsm at all.
  5. DSM5.0 Indexing Issue

    problem is here : when changing this command by this one: It's indexing but not downloading metadata. What is the difference between the "-a" and "-g" option in the synoindex command ?
  6. DSM5.0 Indexing Issue

    Ok. I tried manually adding the file with the synoindex command and it works like a charm. Now is there somebody good with perl that can verify the script and tell me why it's not working... It was working in dsm 4.3. What change between 4.3 and 5.0 that made the script not working?
  7. DSM5.0 Indexing Issue

    Sorry i found your answer funny. Yes i did run the script has root.
  8. DSM5.0 Indexing Issue

    LOLLLLLL.
  9. DSM5.0 Indexing Issue

    Ok so.... No one is having indexing issues with dsm5.0 even without the script indexing in videostation is not working. I need to reindex all files again for the new ones to appear. I can't believe i'm the only one having this problem...
  10. DSM5.0 Indexing Issue

    Hi, I'm having issues with indexing since upgrading to dsm5.0. The script i use to update my files in videostation no longer works. Here's the script. This script is not written by me. © 2010 by Gerd W. Naschenweng (Gerd@Naschenweng.info / http://www.naschenweng.info) I have no error after running the script the problem is new media wont appear at all in videostation. Thanks in advance for your help