SHINZONITO

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SHINZONITO last won the day on November 4

SHINZONITO had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About SHINZONITO

  • Rank
    Junior Member
  1. SHINZONITO

    Shutdown doesn't work

    Thank you very much, but I tried it and it doesn't work. ;/ I think 918+ is not very friendly with PowerButton package.
  2. SHINZONITO

    Shutdown doesn't work

    For what it's worth. It seems that when I try to turn it off, it shuts down "halfway" because the nas is still on but I do not have access to the NAS page anymore ........
  3. SHINZONITO

    Shutdown doesn't work

    Good afternoon, My equipment consists of a motherboard ASROCK Z270 gaming itx / ac, with an i5 processor and 16 gigas of ram. I have installed Jun's Loader 1.04B and Xpenology 6.2.1 (I used to have an earlier version and everything worked correctly). In principle everything seems to work except that I can not turn off the NAS unless I turn it off directly from the power button with what that entails. I have tried to schedule a shutdown task but it does not work. I try to turn it off from the menu in the upper bar where it can be turned off or reset but it remains indicating that it will be shut down soon .... What can happen? Thanks in advance.
  4. SHINZONITO

    Apagar Xpenology con botón apagado de NAS

    Me contesto a mí mismo:
  5. Hola, buenas tardes. Debido a que no conseguía entrar en el NAS y me quedaba en la pantalla de autenticación ( me indicaba que la clave no era correcta cuando estaba seguro 100% que sí lo era ), he reinstalado todo y ya vuelve a funcionar sin problemas. Solamente me queda un detalle y es que en la anterior configuración podía pulsar el botón de apagado/encendido del NAS y se apagaba correctamente. Creo recordar que fue con algo que encontré por la web, pero ahora, por mucho que busco, no consigo encontrarlo. ¿Alguien podría indicarme algo para conseguirlo? Gracias de antemano.
  6. Hello. I would like to ask if would be possible to reinstall Xpenology without losing the data on the hard drives where I have files. The problem is that, when trying to enter nas, via web, it has indicated to me that the data were erroneous. I've tried it several times and it has blocked me by IP. I have tried with other computers in case I was wrong with the password but it has also been blocked when I am 100% sure that the password and user are correct. I do not remember the type of bootloader that I have in the usb ..... Any help will be welcome. Thanks in advance. Say that I can see the contents without problem, for example, from Kodi at other computer.
  7. SHINZONITO

    Reinstalar Xpenology

    Hola, buenas tardes. Quisiera preguntar si es posible reinstalar Xpenology sin que se pierdan los datos de los discos duros donde tengo ficheros. El problema estriba en que, al intentar entrar al nas, vía web, me ha indicado que los datos eran erróneos. Lo he intentado varias veces y me ha bloqueado por IP. He intentado con otros equipos por si me hubiera equivocado con la contraseña pero también los ha ido bloqueando cuando estoy 100% seguro que la contraseña y usuario son los correctos. No recuerdo el tipo de bootloader que tengo en el usb..... Cualquier ayuda será bienvenida. Gracias de antemano. Decir que puedo ver los contenidos sin problema, por ejemplo, desde Kodi.
  8. I am sorry. It was solved by confirming the email.
  9. SHINZONITO

    Mensaje error autenticación

    Muchas gracias, bluesnow. Acabo de entrar allí y, efectivamente, me aparecía un mensaje en relación a que estaba pendiente de "autenticar" la cuenta de correo. Es extraño porque lo tengo desde el mes de mayo del año pasado y estoy seguro que lo autentifiqué pero..... He vuelto a realizarlo y asunto solucionado. Muchas gracias, de veras.
  10. Hello good day. I have been with xpenology for several months without any problem. However, for several days, I have been shown a message indicating an authentication error in file station. I erase it, but after a while it reappears. Everything works correctly but there is the message. I think it was due to the fact that, by mistake, I went to the help center and there he told me that there was a problem with the serial number. Any ideas to solve it?
  11. SHINZONITO

    Mensaje error autenticación

    Hola, buenas tardes. Tengo instalado Xpenology y todo me ha ido funcionando bien desde el principio. Sin embargo, desde hace unos días, en el apartado de Notificaciones me aparece un mensaje indicando lo siguiente: "Download Station Error de autenticación. Vaya a Opciones > Cuenta de correo electrónico en su DSM y compruebe su cuenta de correo electrónico y su contraseña" Todo funciona correctamente, sigue descargando, pero a pesar de borrarlo, vuelve a aparecer. Me parece que esto ha sucedido a raiz de que hace unos días, por error, dí al icono de "Centro de asistencia" y ahí es cuando me dijo que el número de serie no coincidía, bla, bla, bla..... Las opciones que me indica de ir a opciones...... no las veo por ningún sitio. ¿Cómo podría solucionar este problema? Gracias de antemano
  12. SHINZONITO

    Problem installing two additional disks

    Problem solved. A cable had been released
  13. Good afternoon, I would like to know if someone could help me with a problem that has come up. Until today, I had an xpenology with two hard drives running without any problem. Today I have decided to install two additional hard drives so I have set to it. I have only connected two hard drives with their connections and I have connected it again. The bios of the board detects the four disks but xpenology does not start. When I connect the nas to a monitor I see that the message appears on the board, and then, instead of a text message that always remains so relative to xpenology, an intermittent cursor appears. Some help? I forgot to say that, if I remove the two new discs, it does not start either, it remains, once the initial screen of the motherboard is passed, with the cursor flashing. Thank you.
  14. SHINZONITO

    Problema en acceso externo

    Gracias a ambos. He hecho lo siguiente: He abierto los puertos 5000 y 5001 en el router dirigiéndolos a la IP del NAS. Como no sabía si era TDP/UDP he abierto ambos puertos en las 2 (TDP/UDP). El router me ha creado cuatro reglas y ahora puedo acceder con el puerto 5000. Con el 5001 me da error 400 bad request. Una última cuestión si no es molestia. Veo las carpetas compartidas, pero si selecciono una, me indica las propiedades pero no puedo acceder al contenido de las mismas, no veo ningún apartado para ello. ¿Cómo loharía? Gracias por todo.