Jump to content
XPEnology Community

DSM 6.1.4 läuft unter VMware WSP 14, aber http geht nach ein paar Stunden7Tagen nicht mehr


compaix
 Share

Recommended Posts

Hallo zusammen,

finde zu meinem Problem keine Lösung. DSM 6.1.4 läuft unter VMware Workstation Pro 14, aber http geht nach ein paar Stunden7Tagen nicht mehr. Es kommt nach dem Aufruf der Seite nur : Es tut uns Leid, die von Ihnen gesuchte Seite konnte nicht gefunden werden. Mitten im Betrieb. Was passiert da? Ich lasse keine Updates machen. Unter VMware Player war es das gleich, auch bei 12.5. Ich muss dann jedes Mal alles neu aufsetzen. Ich finde dazu nichts im Netz, als wenn ich der Einzige mit diesem Problem wäre :-(. Vielleicht kann mir jemand helfen. 

 

Link to comment
Share on other sites

Got the same problem, running latest jun 1.02b loader and newest DSM on baremetal. Unfortunately after a couple of days the webpage isn't reachable any more. Can't explain. I didn't do any special, just installed hyper backup. 

 

All file shares are working the mobile apps say I am not allowed to use these functions.

 

Is this a new security reaction from Synology? 

 

Working with HP MicroServer Gen8

Jun 1.02b (3617xs)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...