• Announcements

    • Polanskiman

      DSM 6.2-23739 - WARNING   05/23/2018

      This is a MAJOR update of DSM. DO NOT UPDATE TO DSM 6.2 with Jun's loader 1.02b or earlier. Your box will be bricked.  You have been warned.   https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs
    • Polanskiman

      Email server issues - FIXED   06/14/2018

      We have been experiencing email server issues. We are working on it. Bear with us. Thank you. ------------- Problem has been fixed. You might receive duplicate emails. Sorry for that.

Recommended Posts

I keep getting "no disk station found within lan" after installation. I can see the unit on the lan prior to installation but not after reboot. It is not an IP conflict because I have disconnected everything from my router except my computer I am working from. It is not even showing up on my router (if I look at what is attached in the router settings) after installation. I have the firewall on my computer turned off. I have tried several fresh reinstalls. I do only have 1 HDD dont know if it requires 2 but I thought it would at lease see it on the network. I did have 2 HDD's but 1 was 250gb and 1 was 1tb. What am I doing wrong? HELP!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are not providing any sort of information regarding your hardware so it's difficult to access the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now