Recommended Posts

Quote

Important Note

The update is expected to be available for all regions within the next few days, although the time of release in each region may vary slightly.

This update will restart your Synology NAS.

Fixed Issues

Enhanced system stability on certain models.

Enhanced the stability when adding hard disks to expand RAID.

 

https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs

 

Version: 6.1.3-15152-7

Link to post
Share on other sites

Microserver N54L

ESXi 6.5U1 HP Custom Build

DSM6.1.3-15152 update 6 to update 7 from GUI.

Cannot start and hold at VMWare logo screen after update finished and reboot.

After 4 times of shut down and reboot, finally go back to normal.

Don't know reason.

 

One more note:

The 2 packages I installed, Download Station and Surveillance Station show error after successful start up.

Need to repair before it can work.

Edited by Fate
Link to post
Share on other sites
  • XPEH changed the title to DSM 6.1.3-15152-7
23 hours ago, nan_a said:

Hi,

I have successfully updated from  6.1.3-U5 to U6 on my HP Gen8 bare metal with Jun's V1.02b

I have observed U7 appear on 6.1.3-15152 build, somebody installed this one too ?

 

DSM 6.1.3-15152 Update 7

 

HP N54L Gen7 Bare metal 1.02b 3615xs 

Pics before and after update. It seems to be OK :-)

 

11.JPG

22.JPG

Link to post
Share on other sites
  • Polanskiman changed the title to DSM 6.1.3-15152 Update 7
1 minute ago, Pikeman said:

2x HP Gen8 with Baremetal DS3615xs

Update from DSM 6.1.3-15152 Update 6 to DSM 6.1.3-15152 Update 7

 

No problems!

Download, install, reboot! WORKING!

 

Update with controlpanel.

 

Which loader are you using? could you post a link?

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, teowood said:

I get this error message after updating

"Sorry, the page you are looking for is not found"

hp microserver gen 8,  ESXi 6.5 

59e3297df3749_ScreenShot2017-10-15at12_24_53.thumb.png.238efd01f5b3ab919d5716a5a0a9c7cb.png

 

 

Mine was working fine for a while but then I also got this error page after a few hours.

It's only if I reference with my domain name i.e. https://mydomain.com:5001

If referenced by the local IP, it still worked.

 

Update: I got it fixed by disabling "Customized domain" under:  Control panel -> Network -> DSM settings 

Edited by Debug_Bug
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.