Mentat

DSM 6.1.3-15152 Update 7

Recommended Posts

Quote

Important Note

The update is expected to be available for all regions within the next few days, although the time of release in each region may vary slightly.

This update will restart your Synology NAS.

Fixed Issues

Enhanced system stability on certain models.

Enhanced the stability when adding hard disks to expand RAID.

 

https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs

 

Version: 6.1.3-15152-7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update on Test VM 15152-u6 to u7.

Update without problem using control panel. All seems OK.
A restart is necessary but everything seems correct when restarting.

 

I will wait a few more days before installing on my operating VM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Microserver N40L (ok)

Microserver Gen 8 (ok)

asrock j3455 (ok)

 

DSM6.1.3-15152 update 6 to update 7

update from GUI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HP ProLiant MicroServer Gen8
SanDisk Ultra Fit 32GB
DS3617xs Jun's Mod V1.02b
DSM 6.1.3-15152 update 7

 

Update OK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Microserver N54L

ESXi 6.5U1 HP Custom Build

DSM6.1.3-15152 update 6 to update 7 from GUI.

Cannot start and hold at VMWare logo screen after update finished and reboot.

After 4 times of shut down and reboot, finally go back to normal.

Don't know reason.

 

One more note:

The 2 packages I installed, Download Station and Surveillance Station show error after successful start up.

Need to repair before it can work.

Edited by Fate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated one virtual DSM 6.1.3-15152 U6 to U7 on ESXi from GUI.

ESXi v6.0.0 running on HP Microserver Gen8.

 

Rebooted fine - no issues noted so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, nan_a said:

Hi,

I have successfully updated from  6.1.3-U5 to U6 on my HP Gen8 bare metal with Jun's V1.02b

I have observed U7 appear on 6.1.3-15152 build, somebody installed this one too ?

 

DSM 6.1.3-15152 Update 7

 

HP N54L Gen7 Bare metal 1.02b 3615xs 

Pics before and after update. It seems to be OK :-)

 

11.JPG

22.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 'update 7' on my test bare-metal DS3615 and all working OK so far..

 

Also updated all packages and haven't seen any issues..

 

Will update my iSCSI endpoint DS3617 at some point later today (and my main DS3615).

 

#H

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this error message after updating

"Sorry, the page you are looking for is not found"

hp microserver gen 8,  ESXi 6.5 

59e3297df3749_ScreenShot2017-10-15at12_24_53.thumb.png.238efd01f5b3ab919d5716a5a0a9c7cb.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

update DS3617sx 6.1.3-U6 to U7 from UI:

- Baremetal on Acer AC100: No problem at all

- ESXi 6.5: VM got stuck during restart, manual reset was required, but works flawless since.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

2x HP Gen8 with Baremetal DS3615xs

Update from DSM 6.1.3-15152 Update 6 to DSM 6.1.3-15152 Update 7

 

No problems!

Download, install, reboot! WORKING!

 

Update with controlpanel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Pikeman said:

2x HP Gen8 with Baremetal DS3615xs

Update from DSM 6.1.3-15152 Update 6 to DSM 6.1.3-15152 Update 7

 

No problems!

Download, install, reboot! WORKING!

 

Update with controlpanel.

 

Which loader are you using? could you post a link?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No Issues here with update 7.

 

ESXi 6.5.1

2 LSI cards passthrough

13 disks

 Update from control panel en simpel reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, teowood said:

I get this error message after updating

"Sorry, the page you are looking for is not found"

hp microserver gen 8,  ESXi 6.5 

59e3297df3749_ScreenShot2017-10-15at12_24_53.thumb.png.238efd01f5b3ab919d5716a5a0a9c7cb.png

 

 

Mine was working fine for a while but then I also got this error page after a few hours.

It's only if I reference with my domain name i.e. https://mydomain.com:5001

If referenced by the local IP, it still worked.

 

Update: I got it fixed by disabling "Customized domain" under:  Control panel -> Network -> DSM settings 

Edited by Debug_Bug

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.