Sign in to follow this  
wibbler

[SOLVED] Unable to access Synology after upgrade

Recommended Posts

Hi, I (stupidly) upgraded to the latest version (DSM 6.0.3-8754) and have lost access to my server (HP Gen8 microserver).

The main issue is I cannot find it on the network when it boots up, this has happened before and I believe it's connected with my HomeHub 5, it somehow is blacklisting itself and not getting an ip address (on either interface, both are connected). If I boot the server using an ubuntu installation via usb, it happily gets a network address.

 

Can anyone suggest anything I can try? I have quite a fair bit of data on my server and don't really want to lose it, I am, however, willing to reinstall the synology part, if this is the only solution?

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I should have added, I think I have downgraded back to an earlier version, but cannot check as the server is not getting a network address. The link lights on the network adapters are flashing away and the network activity light on the front of the server is lit, just no network address, so I can't ping or connect to the server...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to fix it by wiping the system partition and reinstalling, fortunately my data was safe!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this