Jump to content
XPEnology Community
  • 0

DSM 7 Starting without disks but not starting with them


aymenrafik

Question

Hi All,

 

I have been using XPEnology on my HP GEN 10 with 3 disks in Raid for a couple of years. the DSM is 7.XX (I don't remember the exact version) installed on a USB flash.

Lately, I have not been able to connect to my NAS anymore.

When I check the network on the router I do not see the IP address of the NAS (a ping also falls in timeout). But When I remove the hard disks it connects to the network correctly and finds my synology find it. but it says it needs to have disks connected.

I don't know where to start. I thought about installing DSM in a new USB and trying to see i it works correctly but I am afraid to wipe all data in the hard disks.

I can access USB flash when I connect it to a PC.

when I plug a screen in it it tells the starting process and then that it will stop updating (as usual).

I don't know where to look to find the DSM version 😢

Any help is welcome!

Edited by aymenrafik
Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...