Sign in to follow this  
Salah

Long time lurker first time post.

Recommended Posts

Hello all,

I have been using Juns loader on some spare dell 790s we retired.Works great btw, no issues, great box for use.

 

The question I have for one of you ESXi guys is this:

I want to use esxi on the 790's (as I have done on one), using an older retired server as ISCSI target for boot loader as well as main syno drive.

What I cant seem to get figured out is the VID/PID bit of cfg. file.

No matter what I do I cant seem to get past error 13.

can someone point me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You dont have to set vid/pid under esxi. You have to setup all drive but boot drive as SATA drive.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well it seem that iscsi target is an issue as it installed just fine on local exsi data store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dont know why youre having issues with iscsi target. Im having up and running dsm 6.0 on iscsi target under esxi 6. iscsi lun is from baremetal dsm 5.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this