Jump to content
XPEnology Community
  • 0

No units able to map Xpenology 5.2 shares


ScreamingEagle
 Share

Question

Hello

 

First time poster here.

 

I've been trying to search for a solution, but so far have come up empty.

 

My 5.2 install keeps blocking all my units from access it, as in, the following happens:

 

WlshMgR.png

 

Now, I realize the screen shot is in Danishm and as such is incomprehensible, but all it says is: access denied. This happens, both using the name and the ip.

 

When i try and map a network drive via Synology assistant, I get error 53.

 

I have auto-block off, firewall is off, ports are all open.

 

I have CIFs set at SMB 2, I have also tried 1 and 3.

 

I am using windows 10 as a laptop, but neither phones, tablets, tv or anything else can see the shares using network name.

 

\\fs01

 

I don't know what steps to take to get this work. So I was hoping someone could talk me through how to get this to work.

 

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...