After Upgrade to DSM 7.0 (Hardware), HyperBackup gets Broken to DSM 6.2.3-25426 (XPE)


Recommended Posts

Hi together,

i have an Problem with Hyper Backup after Upgrading my 918+ Hardware to DSM7.0.

 

My Setups is:

DS918+ Hardware 

Hyper Backup Version: 3.0.1-2412

DSM: 7.0-41890

 

DS918+ XPenology as Backup Device, running on an VirtualBox on an rented Server.

Hyper Backup Version: 2.2.8-1510

DSM: 6.2.3-25426

 

I can run the backup absolutely with no problems. But after the checking Process every week runs over it, it gets the Error, that its only possible to restore files, because of corrupt Backup:

 

Report says:

 

Backup task was unable to run due to errors found at the backup destination.
The following files were found broken in the latest integrity check and cannot be restored.
There may be other broken files which were not detected this time.
If you have further questions, please contact Synology support.

Broken file(s):

.... just 1-10 from ca. 100.000 Files....

 

Problem is vice versa, because some Files i backup from the DSM6.2 to the DSM7.0 System and fails, too after 1 oder two weeks.

 

Any Ideas what i can do?

 

Is there an better Report, whats wrong if i use the console?

 

THX for help.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.