• 0

It doesn't put the computer to sleep


Question

I have a Fujitsu e734 laptop in the following configuration:

cpu i5-4300M
ddr3 1x4GB
Intel® QM87 chipset3
Lan Intel 1217LM Gigabit
2xsata (2x1TB)
1xesata (no disk)
4xusb 3.0 (only one boot flash drive)

Loader v1.04b DS918 +


Installation and configuration works fine. But neither disk sleep nor xpenology sleep work. When I click turn off xpenology, it turns off without any problem and I can wake it up via WOL in Synology Assistant.
But it doesn't work, after clicking "control panel / hardware and power / power plan / hdd hibernation / auto power off"
How to solve the problem?

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
3 minutes ago, dvbmaniak said:

How to solve the problem?

check synology's knowlage base about that, it can depend on some plugins or configurations

in general its working with 6.2.3 (it was on mine), only with 3615/17 there is a log process preventing to sleep of the disks and there is a documented solution, but thats not the case with 918+, you can also check the logs in /var/log/

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.