• 0

[918+ with 1.04b loader]webinterface acces denied


Question

Last night, one of my docker images started to respond very slowly. Normally a restart of the image solves this problem. This time, docker itself crashed. So I restarted my server. (baremetal)

 

After my restart, I was unable to connect to the server via the browser. SMB, SSH,.... all worked. What I already did to try and solve the problem:

 

  • reinstalling DSM. After this the SMB drive was again accessible (standard admin account), but access denied via the browser.
  • search a lot of forums for solutions. They always pointed out that a reinstall of DSM would solve the problem. 
  • Wireshark gave a 0x014 flag. (RST, ACK) I understand this means that the connection is closed. I don't know why. 
  • I connected a different router to the network so I would be certain it wasn't a firewall issue.


I don't know what I can do else. Could someone help me? 

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.