Sign in to follow this  
Lars_m_s

Operation Failed. Log in and try again error after update

Recommended Posts

After updating to 6.2.3-25426 i get this error after login.

 

- I can not install new packages (but the ones from the old version is working - but not started).

- I can not acces updates.

- I can not see network interfaces (works for few minuts after every restart).

- packages do not start by it self (i can start them manually)

 

I updated from 5.2 and uses June's loader 1.03b.

When i did the updating it did not ask for image or version to update to it just updated to the newest version.

I use an old IBM Thinkpad T500 as server running 3615xs image.

 

I have search all over the Internet and have not found a solution yet.

 

Hope someone can help me.

 

Best regards,

Lars

 

Edited by Lars_m_s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search around in regards to something about needing to remove xpenoboot folder. That’s a key problem when you built a system on the 5.x platform and move up to 6.x and above. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this