Kamele0N

Xpenology on HP 7100MT

Recommended Posts

Posted (edited)

Hey,

been lurking that forum for a while.....red almost all topics regarding "how to install".....but to no avail!

 

I am unable to set up Xpenology on my HP.

 

I was experimenting with almost all DS3615xs loaders (Juns versions)....1.03b, 1.02......tried 6.2.3, 6.2 to 6.1.7 <----- the most bullet proof version.....as said on this forum!

 

DS3615xs......since I have i3 550 processor and it seems to be the closest to my setup (regarding Synology specs)

 

My motherboard is MS 7613 v1.1 : https://support.hp.com/id-en/document/c02014355

 

My setup:

4Gb of RAM

i3 550

Realtek RTL8111DL Lan card (NIC)

 

I have no problems with how to make bootable loader.....got into GUI every time......find synology finds my "server"......but after I upload *.pat image and "server" reboots I get blinking cursor.

I came the longest with DSM 5.2 loader.....server was operational...came into its interface....could set up its discs etc...till its first reboot :) Than blank screen again.

 

I dont know anymore what to do (beside switching back on OMV). I did not experiment with any extra.izma etc..., dont even know if I need it?

 

Is my HP cursed one? One of those PCs which refuse to cooperate no matter what you throw at them? :) Or am I "missing" something in a process?

 

Many thanks!

 

 

 

 

 

 

Edited by Kamele0N
Small text repairs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.