Jump to content
XPEnology Community

Durch rclone schlägt HyperBackup fehl


voidberg
 Share

Recommended Posts

Hallo :)

 

"3615xs" mit 6.2.1-23824U6 und HyperBackup 2.1.11-0754

 

Backups gehen in meinen Google Drive (Business), sobald aber gleichzeitig der selbe Drive via rclone gemountet ist (Der Ordner ist natürlich vom Backup ausgenommen) schlagen sie fehl.

Habt ihr eine Ahnung woran das liegen könnte?

 

Bootbefehl: /usr/bin/rclone mount --umask 002 --log-level INFO --allow-other --allow-non-empty --max-read-ahead 200M drive: /volume2/Drive/

 

StufeDatum & ZeitBenutzerEreignis

Error2019/08/02 02:51:56SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to run backup task.

Error2019/08/02 02:51:56SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to backup data.

Error2019/08/02 02:51:54SYSTEM[Google Drive][Full] Exception occurred while backing up data.

Error2019/08/02 02:51:48SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to export system configuration.

Error2019/08/01 02:51:34SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to run backup task.

Error2019/08/01 02:51:34SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to backup data.

Error2019/08/01 02:51:31SYSTEM[Google Drive][Full] Exception occurred while backing up data.

Error2019/08/01 02:51:26SYSTEM[Google Drive][Full] Failed to export system configuration.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...