• 0
dandumit

How could I start on GA-890GPA-UD3H mobo ?

Question

Hello All,

I am trying to start xpnology on a GA-890GPA-UD3H mobo V1.

This has an AMD Athlon II procesor.

I have tried  a LOT of loaders but all of them are stopping at "Booting the kernel" . What should I do ? 

Is there any error.log file that I could read to understand what's happening ? What should I try ?

 

Thank you

Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try to install 6.1.7 with 1.02b loader.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you @Olegin for hint ! But I am not reaching that far !  I don't hit the moment to load the .pat file.

 

I have installed loader 1.02b on a usb stick and it does not boot from it. IT's blocked on "booting the kernel".

How should I investigate this  ?

 

I have even disabled on board Ethernet adaptor and I have added another one (Intel) on PCI  .

 

DAniel

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try to replace extra.lzma with this one and enable onboard NIC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you ! Olegin ! It worked ! You cannot imagine how may tries I did before .

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The question(s) in this topic have been answered and/or the topic author has resolved their issue. This topic is now closed. If you have other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.