Jump to content
XPEnology Community

Fujitsu futro s700


sewek1000
 Share

Recommended Posts

Hi, i have problem install Xpenology for my maschine, Fujitsu futro S700

CPU AMD G-Series G-T44R (1.2 GHz, ) Chipset AMD A55E Controller Hub

I download Loader DS916p 6.1 Jun's Mod V1.02b , Confg grub.cfg ,Nic and extra916plus_v4.8.zip 
displayed info printscreen, Not find Synology Assistant and Synology Find, Router DHCP list not show Fujitsu and Mac Adres
How to add drivers for my Lan Card ?? :) Sorry my English i'm from Poland :) 

59b7b67a7da5f_ScreenShot2017-09-12at5_25_20PM.jpg.94aada36cdc3023f6ef96ee5afa73292.jpg

Link to comment
Share on other sites

it's probably not the fault of the network card, I tried to use the Lan USB Unitek chip Realtek 8152, I entered the Mac LAN USB and also can not see Xpenology in Find Synology, When I try to run the loader in UEFI it does not read the kernel when it loads partitions without UEFI it shows that the kernel is loaded but does not find the device on the network

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...