Polanskiman

User Reported Compatibility Thread for DSM 6.2

Recommended Posts

This topic is for users to report compatible hardware with loader in use. Please leave the following information:

 

Loader version and type (918+):

DSM version in use (including critical update):

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:

Hardware details (try being specific without giving long and useless technical details - model version, motherboard and NIC used should suffice):

 

NO DOT INITIATE DISCUSSIONS OR ASK QUESTIONS HERE. Such posts will be deleted without warning.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  None

Hardware details:  Motherboard:  ASRock J344-ITX;  NIC:  Realtek 8111GR

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  None

Hardware details:  DELL PowerEdge T30, Intel Xeon E3-1225 v5, LAN Intel i219

 

Hardware Acceleration with Plex is working!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  None

Hardware details: HP ProLiant ML310e Generation 8 (Gen8) v2 E3-1220 V3, Nic HP Ethernet 1Gb 2-port 332i Adapter,  Storage Controller HP Dynamic Smart Array B120i Controller

 

Hardware Acceleration with Plex is working!

Edited by Davidov

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  None

Hardware details:  MB: ASRock H110M-ITX, CPU: Pentium G4560, NIC: Intel I219-V

 

Hardware acceleration in VideoStation causing system reboot after 5 seconds, Plex reboots instantly after playing a video. Interestingly, hwaccel works perfectly for both if there is no display plugged into the motherboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  None

Hardware details:  MB: Supermicro X10SLM+-F, E3-1220v3, onboard NIC (Intel I210-AT), onboard SATA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loader version and type (918+):  1.03a2 DS918+

DSM version in use (including critical update):  DSM 6.2-23739 Update 1

Using custom modules/ramdisk? If yes which one?:  extra.lzma for DS918+ v0.2

Hardware details:  Motherboard:  ASRock H370M-ITX;  NIC:  Intel I219V (working) & Intel I211-AT (not working), G5500T

 

Direct stream original of 1080p and 4K movies (Plex CPU usage ~2%) with a device does HW accl.

Transcode: 1080p (smooth) and 4K movies (stutters) (Plex CPU usage ~90% for both cases)

 

NVMe not recognized

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now