neooo

HP MicroServer gen10

Recommended Posts

So i installed Baremetal on my new HP Microserver gen10,.

 

Amd opteron x3216

8GB Ram

4x 3tb Toshiba p300 hdd

SSD CACHE 64GB

 

I instaled xpenology with loader - Jun's v1.02b DS3617xsis for DSM 6.1 and it works perfectly. You just ned vid & pid  and mac address from your network card. :)

 

Its very fast and works great :)

 

2018-02-12 21-43-08.png

2018-02-12 21-42-33.png

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Polanskiman said:

Did you have to disable C1E in the BIOS?

 No :). I saw now in bios that was already disabled. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

so baremetal with jun 102b it is working ?

Please can you tell me how noise is this server ?

do you have installed the virtual maschine manager ?

thanks

 

 

 

 

Edited by nemesis122

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, nemesis122 said:

so baremetal with jun 102b it is working ?

Please can you tell me how noise is this server ?

do you have installed the virtual maschine manager ?

thanks

yes is working 100%. You need vid and pid and copy the mac address. 

 

Yes virtual is also working :)

Is not noisy. its ik. i have him in living room.

Edited by neooo

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, neooo said:

yes is working 100%. You need vid and pid and copy the mac address. 

 

Yes virtual is also working :)

Is not noisy. its ik. i have him in living room.

thank you:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now