Search the Community

Showing results for tags 'sas'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Readers News & Rumours
    • Information and Feedback
    • The Noob Lounge
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. Hi, I managed to get ds3215 installed with DSM 6.2.2 and working fine on ESXI. Problem is, I can't seem to pass through my LSI 2008 so I could access the SAS drives on my vm. In storage manager, it only shows my bootloader and VMware virtual drives, not the physical SAS drives. I tested passing through the same LSI card to Freenas VM and Xubuntu VM and it works just fine. Yes, the LSI is flashed into IT mode. Help please...
  2. Hi, I found these forums cause this was one of the only links I could find to my problem on google. Basically the same issue but I have mine plugged into x16 slots on two different gaming systems and they're not being detected at all. do you think this is a bios issue or is something else going on with these cards? I only have one server to test them which i plan to do to see if they'll be recognized.. The bios sees the card I can see it in the uefi, but i see no boot loader or any other detection when the computer boots like i've seen with other sas cards, and i'm
  3. Hello, I tried to install DSM 6.1.3 on my old Xeon Dell power edge server, All went fine up until i triend to create volumes om the drives connected to my Dell SAS 5/iR controller. I cant seem to find out why but during creation file station stops it self and then all the volumes and raid groups already created from disks that are not connectd tot the Dell SAS 5/iR controller disapear and i get an error message saying Abnormality detected on Xeon-Nas. All volumes have been unmounted. When i disconnect the sas controller and connect 2 of the 4 drive that where connected to it to the
  4. Hi everyone, I try to install DSM6 on HP Gen8 with SAS controler HP410 I configure 2 logical drive. Each logical drive contain one physical disk (Raid 0) I have compiled hpsa.ko and add on to the extra.lzma. I have maked the Usb Key The server boot on the usb key... I have access to the wizard to install dsm I select the 2 disk but the install stop with error 35 : failed to format the disk. Could You help me to solve this problem ? Thanks
  5. Bonjour, Avant tout un grand merci à l'équipe pour tout le travail apporté à la communauté. Je souhaite savoir si vous avez un retour concernant les cartes contrôleur SAS,compatibles avec le Jun's loader 1.02b et DSM 6.1x En effet en installation baremetal avec cette carte : PERC H710 Le DSM ne détecte pas les disques, l'un d'entre vous à t-il compilé un loader avec les drivers de la PERC ? Ou mieux avez vous une carte pci-e SAS compatible à conseiller ? Merci d'avance. Jérôme.