Search the Community

Showing results for tags 'proliant'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Readers News & Rumours
    • Information and Feedback
    • The Noob Lounge
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Salve a tutti ho un HP ProLiant MicroServer N36L con sopra open media vault e volevo sapere come procedere per installare xpenology. Grazie a tutti.
  2. Hi guys! I activated two factor authentication and then I lost my phone and I used all the emergency codes so.. I'm now out of my dsm. I also disabled admin and telnet and I cannot log from ssh. I mean, I'm totally out. The thing is that I tried to reinstall the system again using june 1.02b loader. What I do is to restart the microserver and in the grub section, I select the "reinstall" option. But after that, If I try to find my synology or connect to it via ip, then I get to the login page (where I can't log) and not to the reinstall section. What am I doing wr
  3. Hello Petit retour sur mon expérience d'une installation toute fraiche à base de Proliant Gen8 1610T loader : 1.02b jun DSM : 6.1.3 15152 update 3 Precision : processeur du proliant changé immediatement par un i5-2390t (avec le meme TDP) Ensuite, j'ai suivi les tutos à la lettre . J'ai simplement rencontré un problème de reconnaissance reseau. Apres le kernel boot, impossible de trver le syno sur le reseau. J'ai refait la clé usb sans ajouter le extra.lzma et tout est passé nickel. concernant la config , c'est OOB. Je n'ai rien modifié dans les bios