Search the Community

Showing results for tags 'performance'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Readers News & Rumours
    • The Noob Lounge
    • Information and Feedback
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hey guys, I hope anybody can help me, because I've already tried nearly everything. I'm running XPEnology 6.1 Update 4 with Juns Loader 1.02b on a ESXi 6.0 VM. The ESXi Host is a HP Microserver Gen8 and i'm already using the hpvsa-5.5.0-88OEM driver. I've created 3 basic volumes, all on a seperate disk. If i move a file from one disk to another on the DSM interface, the transmission is really quick (more then 100mb/s). If I write a file on one of the shares from a Windows-VM on the same ESXi-Host, it is also quick (about 70mb/s). But if read a file on the SMB share, it starts at 6-7mb/s and gets a bit faster, but not more than 20mb/s. I have created a new XPE-VM, changed the network-card of the VM, gave the VMs more RAM, but nothing helped. Does anyone have an idea, why it is working perfect in one direction but so bad in the other?! I've found some threads, where the people wrote, that it works nicely on a baremetal installation. But i really need the Windows-vm on that machine and I also like ESXi very much.