Search the Community

Showing results for tags 'dsm5.2'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Readers News & Rumours
    • Information and Feedback
    • The Noob Lounge
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. Hello, I am encountering a weird issue with my server (hp n54l baremetal). It has been working for years with no issues at all with DSM5.2 Two days ago I was thinking to backup my booting USB in case it might fail one day and if I wanted to finally update to 6.x So I turned of my server, remover the usb drive and tried to back it up with my laptop. I say tried because each time the software I use gave me an error saying it could not do it. Then I gave up and put back the usb drive into my server which booted with no problem...until I wanted to acces one v
  2. After upgrading from DSM 5.2 to 6.1, NAS no longer starts My hardware HP Server Gen8 with 4 x 2TB HDD My approach as described by Polanskiman. Juns loader 1.02b modified accordingly (PID, VID, MAC-Adr. and Ser.Nr.. After inserting the SD card with the modified loader, the server and the boot loader started. I saw the boot menu of the loader on the monitor and was also able to start the upgrade process from the PC with the Web Assistant. After that, the server reboots and since then the NAS is unreachable.
  3. Bonjour, je possède un Proliant sous XPEnology en 5.2-5644 (DS3615xs) / Statut DHCP avec IP fixe. De manière inexpliquée, j'ai perdu tous accès à DSM. Au log, DSM me répond "Le système se prépare, connectez vous ultérieurement". J'ai cependant accès à tous les fichiers du NAS. J'ai tenté une réinstallation du DSM via Synlogy Assistant. Le NAS est visible mais en statut "démarrage des services", donc ré-installation impossible. Pensez vous que je puisse avoir été victime d'un malware ? Quelqu'un a t il une idée pour que je puisse me sor
  4. Hi, I just installed Xenoboot5.2-5664 on my Esxi 6.0 U1 server by following this guide https://ahkhai.com/2016/02/09/installing-synology-nas-on-virtual-machine/ Upon installation of XPEnoboot DS3615xs5.2-5644.5 (Using the ISO to boot) i was able to login to the synology initial configuration page ( i located the ip trough my router) moving on, From the GUI it will ask you to manual install the DSM firmware and i selected the DSM_5.2-5644.PAT file. From here the system formats and loads loads up the firmware. after that it will reboot the system to complet