• Announcements

    • Polanskiman

      DSM 6.2-23739 - WARNING   05/23/2018

      This is a MAJOR update of DSM. DO NOT UPDATE TO DSM 6.2 with Jun's loader 1.02b or earlier. Your box will be bricked.  You have been warned.   https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs
    • Polanskiman

      Email server issues - FIXED   06/14/2018

      We have been experiencing email server issues. We are working on it. Bear with us. Thank you. ------------- Problem has been fixed. You might receive duplicate emails. Sorry for that.

Search the Community

Showing results for tags 'ds3615xs_8451'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Readers News & Rumours
    • The Noob Lounge
    • Information and Feedback
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • Critical Updates
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Found 1 result

  1. Hi, I've got a similar problem to the question marked as Xpenology installation loop but I did't get mine resolved. Essentially my installation ends after the DSM_DS3615xs_8451.pat file installs and the timer runs out. I'm left with DiskStation login: on the Xpenology machine and the timer simply goes to Zero. I'm trying out XPEnology on an old HP Pavilion DV6 with a 2.5" hard drive first before I buy new hardware. I'm keeping things simple and just concentrating on getting it installed (i.e not doing any MAC address changes or registering details on synology - just VID and PID) The steps I took so far are : I copied the XPEnoboot_DS3615xs_5.2-5967.1.img file over to the USB stick but couldn't get access to the VID & PID until I tried an install (solid .img file). I was getting errors (corrupted file) when I tried to install the .pat but could access syslinux.cfg and change the two values to VID_0781 and PID_5572: UI menu.c32 PROMPT 0 TIMEOUT 50 DEFAULT xpenology MENU TITLE XPEnoboot 5.2-5967.1 LABEL xpenology MENU LABEL XPEnology DSM 5.2-5967 KERNEL /zImage APPEND root=/dev/md0 ihd_num=0 netif_num=4 syno_hw_version=DS3615xs sn=B3J4N01003 vid=0x0781 pid=0x2168 loglevel=0 vga=0x305 LABEL debug MENU LABEL XPEnology DSM 5.2-5967 Debug KERNEL /zImage APPEND root=/dev/md0 ihd_num=0 netif_num=4 syno_hw_version=DS3615xs sn=B3J4N01003 vid=0x0781 pid=0x2168 loglevel=0 vga=0x305 debug=1 LABEL install MENU LABEL XPEnology DSM 5.2-5967 Install/Upgrade KERNEL /zImage APPEND root=/dev/md0 ihd_num=0 netif_num=4 syno_hw_version=DS3615xs sn=B3J4N01003 vid=0x0781 pid=0x2168 loglevel=0 vga=0x305 upgrade=5.2-5967 The pat file I am using is the following: DSM_DS3615xs_8451.pat I got corrupt messages earlier and other messages saying that the version had to be over a certain edition. I ended up downloading the .pat file for Synology. I don't know if they match with the boot loader XPEnoboot_DS3615xs_5.2-5967.1.img Where do you think I am going wrong ? Once the .pat file installed my DV6 reboots about twice choosing the first option in the blue boot up menu by default. The Web Assistant sayings FAILED TO CONNECT after the timer runs out and to search manually. Once i do that I find it and I get Status recoverable. It just repeats the entire process all over again. - It starts the count down timer, restarts the DV6 - installs files and sits at the DiskStation Login .