Search the Community

Showing results for tags '10gbe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Readers News & Rumours
    • Information and Feedback
    • The Noob Lounge
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 7 results

  1. Asus 10 Gigabit XG-C100C PCIE network adapter DSM 6.1.4-15217 Update 1 DS3615xs Tried the technical approach - just shoved the card in. Not seen in network interfaces The bios boot reported a card - Aquantia?? (maybe, was very quick) Should the card work, or some drivers needed??
  2. Предлагаю делиться опытом совместимости сетевых карт на 10Gb у меня есть такие: - Mellanox ConnectX-2 - в принципе работает отлично, драйвера из коробки завелись, сейчас оставил в двух NAS именно эти - HP NC550SFP - двух портовая, работает, но были странности. В какой то момент NAS просто исчезал из сети, по логам все работало и зависа не было перезагрузка устраняла проблему до следующего пропадания( от пары дней до недели работы). Так и не понял в чем дело. - Intel x520-DA1 - пока не пробовал, но такие карты стоят в PC компах которые соединены в сеть с NASами Одн
  3. Всем привет, хочу переехать с nextcloud на xpenology. Суть в том, что на домашнем ПК с вин10 для Home Office (еще до ковид-19) в hyper-v есть виртуалка (2х4ГГц и 8ГБ RAM) с ubuntu и nextcloud для автоматического бекапа фото/видео с мобильных устройств. Почему именно hyper-v, хоть мне больше VMware по душе, т.к. при выключении/перезагрузке ПК не нужно его заново стартовать как и VM, т.е. при ребуте hypervisor и VM продолжают работать практически сразу после загрузки ОС вин10. 1. Проблема старая, т.к. пока еще на ПК всего 1Гбит/с сетевая карта, то прыгнуть выш
  4. Hey guys, I'm moving my machine to some better hardware: i5-6400T H110I PRO AC Crucial 8GB Single DDR4 Now for networking I want to go 10GBe SFP+ I am looking at: 2X - Mellanox ConnectX-2 https://www.ebay.com/itm/391459428428 1X - Cisco Genuine SFP-H10GB-CU3M SFP+ https://www.ebay.com/itm/201986388845 ^^^ will these work out of the box with 6.1 DS3615xs version? Thanks!
  5. Can someone check out this video i made and Tell me if this is right? Or How to Fix these wild variances in speeds? Transferring 25GB file back/forth PC-NAS Speeds are ALL over the place! Problem is, every transfer starts fast, then goes up/down and all over! Hardware: Xpen DS918+ all ssd's on Raid 0 & Intel X540-T2 10GBE Direct connect to PC w/970 Pro NVME m.2 Drive & Dell Qlogic BCM57810 10GBE card Are speeds supposed to always vary like this??? Is it like this for everyone else??? START VIDEO AT 1:24 N
  6. I'm not running xpe, but a real 918+ and I'm trying to get the E10G18-T1 card working. So far, I downloaded the atlantic driver from here (extra.lzma for DS918+ v0.4) and extracted it from the extra.lzma and put the atlantic.ko file into /usr/lib/modules/ and /lib/modules/, but without success. (Does it even work like that?) lspci output: root@nas:~# lspci -v -d 1d6a:d107 02:00.0 Class 0200: Device 1d6a:d107 (rev 02) Subsystem: Device 1043:8741 Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 20 Memory at 91400000 (64-bit, non-prefetchable)
  7. Buongiorno a tutti, scrivo qui perchè mi sono reso conto di un problema di perdita pacchetti su una installazione di xpenology su esxi (sia 6.5 che 5.5) montato su Hp proliant g6 Il cliente ha lamentato una lentezza di risposta del sistema dia nel browsing che nel download upload dei file, ho contatato un effettivo rallentamento generale della macchina fino al totale blocco del sistema che scompare dalla rete per anche più di unminuto per poi ricomparire. Ho verificato due problemi: La scheda di rete riconosciuta è un 10 gbe (mentre la scheda installata è una gbe normale s