Search the Community

Showing results for tags '1.02b'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Readers News & Rumours
    • The Noob Lounge
    • Information and Feedback
  • XPEnology Project
    • F.A.Q - START HERE
    • Loader Releases & Extras
    • DSM Updates Reporting
    • Developer Discussion Room
    • Tutorials and Guides
    • DSM Installation
    • DSM Post-Installation
    • Packages & DSM Features
    • General Questions
    • Hardware Modding
    • Software Modding
    • Miscellaneous
  • International
    • РУССКИЙ
    • FRANÇAIS
    • GERMAN
    • SPANISH
    • ITALIAN
    • KOREAN
    • CHINESE
    • HUNGARIAN

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Hey everyone, Currently playing on an N40L, using Jun's loader 1.02b, and succeeded to use the latest DSM 6.1.4-15217 Update 4. However, i'll replace both my N40L and my genuine DS215J with an HP microserver gen10 next week, and i'm planning to take the latest possible DSM. Updating DSM 6.1.4-15217 Update 4 to DSM_DS3615xs_6.2_23511 or DSM_DS3615xs_6.2-22259 results in failing DSM. I'm not sure if Jun or anyone else is working on this but i wish and really hope it . So basically I'm looking for a tutorial/guide on how to install DSM 6.2 beta (yet) on Hp Microserver (gen10). Alternatively i wish to understand how to do some logging / data collection of the loader to help the guys make a working loader for DSM6.2. Any suggestion is welcome! R/Mark (And thanks goes for Synology for making such a shit product (DS215J) with a great software (DSM) and with the worst customer support who can only say we are sorry for the inconvenience but not helping at all. This really helped me a lot to decide and build a XPEnology lately.) Just found the other topic as well, but not updated in the past 2 months.
  2. Hallo, ich brauche etwas Hilfe von Euch... Ich versuche Xpenology auf einem HP Microserver Gen8 zu installieren. Dazu habe ich den Loader von June, version 1.02b, als bootfähiges Medium auf einem USB-Stick installiert (ohne etwas an der grub.cfg zu ändern) und anschließend auf dem Microserver gebootet. Die entsprechenden Meldungen beim Bootvorgang auf dem Microserver erschienen richtig zu sein. Danach habe ich über das find.synology Online-Programm versucht Kontakt zum Microserver herzustellen. Das funktionierte nicht. Gleiches, wenn ich das Programm von Synology (synology assistant) vom PC (WIN10home) aus starte. Es wird nichts gefunden. Ich habe auch schon den Antivirus Echtzeit-Browserschutz (Avira) ausgeschaltet - kein Effekt. Ebenfalls habe ich versucht, in der grub.cfg die vid und pid, seriennummer und mac-address einzugeben (muss ich das bei dem Loader 1.02b?) und dann das Ganze noch einmal booten lassen. Das half auch nicht. Kann mir da evtl. jemand einen Tipp geben, wo mein Fehler liegen könnte? Ich bin komplett neu bei dieser Thematik und komme nun leider nicht weiter... Vielen Dank im Voraus.