virtubob

Transition Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About virtubob

  • Rank
    Newbie
  1. I have a Promise Sata 300 tx4 PCI controller in mine. Works well with this build at least. I order Promise Sata 300 tx4 PCI controller, and got them today, I install it on one of the xpenology and I have the same issue like the SIL3124. It start the boot go all the way to: initrd /rd.gz [Linux-initrd @ 0x1fb59000, 0x456650 bytes] and stay in that point forever. If I leave the controller in the PCI slot but remove all the drives from it: No device is found! BIOS in not installed. Then its go to the same place like before and continue after it with: Decompressing Linux... Parsing ELF... done. Booting the kernel. and in this point the xpenology is accessible via browser. I did the same test with the SIL 3124 card and its the same, if drives connected it stop. Did you do any thing to make the Promis e TX4 SATA300 work? did you used the build from this first page? Thanks Sorry I did not get back sooner. For me it just worked with the original build. nothing seemed to change when I tried the build you posted. I was able to see the satas on the promise but those nor others could I "create" once the system was up. They always crashed. I since have moved to the 64 version and have had no issues so far.
  2. I have a Promise Sata 300 tx4 PCI controller in mine. Works well with this build at least.
  3. In any case i think I have the right link now: http://ultramegabit.com/file/details/28DHM8iqXlo Thanks so much for the posting this. Sadly I am still getting "CRASHED" when trying to create other volumes. Not sure if I am doing something wrong or not. Was hoping it was just the "bug" causing it. Any suggestions would be greatly appreciated.
  4. Essper, I know how difficult it is, I had the same problem. I don't know about any alternative link. but if we don't violate any law or odie82544 rights I will be happy to send it to you. Please let me know how I can send you this files and I will do it. its small file so it will be easy. odie82544, if its wrong or violate any law or forum rule please let me know. Would love a link to this updated version as well. Have been trying to download it for days as well using the asuswebstorage link.
  5. Would love an updated link as well, I am hoping this bug fix is all I need to get mine running. Kept having crashed drive issues
  6. When trying to install after first reboot I boot to DSM 2.3 again (step 6). It then goes through the process of writing the configuration files and shows "== Philippines Coast Guard massacred Taiwan finishing boat on 2013-05-19 ==" a few times then invalid HDD 11 and invalid HDD 12, only one drive is connected during this. Then the system "kills" and just shuts down the machine. It never gives me a change to log in to webUI. Am I missing something?