andyl8u

Transition Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andyl8u

  • Rank
    Newbie
  1. DSM 6.x.x Loader

    I did the same setting but it still won't see the HD. What did you chance on the grub.cfg file? I'm using the SYBA SD-PEX40104 8 port PCI Sata card and it have the marvell 88SE9215 and 88SM9705 chipset.
  2. DSM 6.x.x Loader

    Here's a screenshot of the storage manager and in file station, it looks like it could see the 4 drives that's connected to the sata card. Why isn't it showing in storage manager
  3. DSM 6.x.x Loader

    I'm kind of stuck right now. I've tried to search for the answer but couldn't find it. I was running DSM 5.1 on my ESXI 6.5 with passthrough to my sata pci card and it was working fine. I tried to install DSM 6.1 with jun's 1.02b loader and it wouldn't detect the hard drive. I tried to change the sataportmap to 28 and 8 and nothing working. Can anyone guide me what I should do?
  4. I have a dell t20 and running esxi 6.5. I passthrough my sata PCI with DSM 5.2 and it works. But when I have DSM 6.1 with Jun's 1.02b installed and passthrough the same card, it won't see the hard drive. I'm also trying to figure it out.
  5. ESXi and hard drives

    Hi berwhale, I actually have the same setup as you and I'm trying to setup the passthrough PCI to Xpenology but it's giving me some weird issue. Did you create the xpenology with the passthrough PCI installed or did you added that after you installed xpenology? Posted via Xpenology.us
  6. ESXi and hard drives

    Hi berwhale, I actually have the same setup as you and I'm trying to setup the passthrough PCI to Xpenology but it's giving me some weird issue. Did you create the xpenology with the passthrough PCI installed or did you added that after you installed xpenology? Posted via Xpenology.us