• Announcements

    • Polanskiman

      DSM 6.2-23739 - WARNING   05/23/2018

      This is a MAJOR update of DSM. DO NOT UPDATE TO DSM 6.2 with Jun's loader 1.02b or earlier. Your box will be bricked.  You have been warned.   https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs
    • Polanskiman

      Email server issues - FIXED   06/14/2018

      We have been experiencing email server issues. We are working on it. Bear with us. Thank you. ------------- Problem has been fixed. You might receive duplicate emails. Sorry for that.

infinite2

New Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About infinite2

  • Rank
    Newbie
  1. Slow access via Browser

    Really new to Xpenology and I m loving it so far! Everything is up and running, and properly configured. The only problem I m experiencing is that when I m trying to connect to my Xpenology via web browser the speed is really slow. Background image is struggling to load and control panel takes like 10 secs to load the first time. This wasnt the case when I first installed xpenology (access via browser was really fast) but its a permanent thing the last couple of days. I didnt do anything radical apart from installing/uninstalling a few packages so I cant think of anything I did wrong. Both CPU and RAM levels are normal and network transfer speeds are pretty decent (average 80MB/sec). Apart from this browser access speed issue, NAS is working flawlessly!!! I did a google search and the only relative thing I managed to find was something about indexing can make xpenology slow but indexing options in all my shares is disabled. I would much appreciate if someone could point me to the right direction. In case it helps, here is some info about my system: DSM: 5.1-5022 Update 2 BOOT IMAGE: XPEnoboot_DS3615xs_5.1-5022.3 Motherboard: GIGABYTE, H81M-S2PV CPU: Pentium Haswell Memory: 2GB 1333 DDR3 Should you need anything else please let me know Thank you in advance Regards G