Mittel

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mittel

  • Rank
    Junior Member
  1. They suddenly disappeared whith DSM5.2. I use an HP n54l, known to work also perfectly with the 6.1 version
  2. Hello, I am encountering a weird issue with my server (hp n54l baremetal). It has been working for years with no issues at all with DSM5.2 Two days ago I was thinking to backup my booting USB in case it might fail one day and if I wanted to finally update to 6.x So I turned of my server, remover the usb drive and tried to back it up with my laptop. I say tried because each time the software I use gave me an error saying it could not do it. Then I gave up and put back the usb drive into my server which booted with no problem...until I wanted to acces one volume (I had 2), but it disappeared!! Nothing! DSM does not give me any error but thr fact it cannot mount some folders (the ones on this volume). This volume is a raid 1 of two drives. Here what I did and check by order: -bios : all drives are detected, including the 2 of the missing volume -I unplugged the drives and tried others wit no luck (still detected by the bios but not DSM) -I plugged them an another machine : they are detected. -fdsik -l : does not post the missing drives -So I decided, what the hell lets update to DSM6.1, maybe something wrong with the usb drive I tried to clone. I used a brand new usb drive, loader 1.02b...etc migration done with no issue, but still the missing volume!! -OK then, let's do a clean install ... still, the two drives are missing ... -I put the drives in an old 710+, and they are detected perfectly I am out of ideas, could it be hardware while the drives are detected by the bios?
  3. Anyone tested this new version on the last XPEnoboot 5.1-5055.1 ? Everything is fine? Thanks
  4. Anyone has updated his system to 5.1-5055.1 XPEnoboot? Any special issue or it is ok to upgrade and phpVirtualbox will be still functional ?
  5. OK thanks a lot! I am so worried as I use one virtual machine in production at my office. If something goes wrong I would be in big sh##. So I guess I can go ahead. Thanks again
  6. I know I already asked but can someone tell me if he managed to import odf/oda file from previous virtualbox installation after upgrading from DSM5.0 to 5.1? Thanks
  7. Can anyone say which spk to use? I am a little bit lost now as we are mixing xpenology and synology ... Any other baremetal user with dsm5.1 and Virtualbox working properly?
  8. Hi I think I installed this one virtualbox-x64-4.3.12_DSM-5.1_fixed.spk
  9. Hi I think I installed this one virtualbox-x64-4.3.12_DSM-5.1_fixed.spk
  10. There is no 32bits version, so I guess I have the 64bits When I type cat /var/log/vbox.log i get a bunch of those lines: 02:22:43.964194 SQW03 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=11 (2 out of 3 threads idle) 02:22:46.966576 SQPmp Request 3252 on socket 10 queued for processing (1 items on Q) 02:22:46.966617 SQW03 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=10 (2 out of 3 threads idle) 02:22:48.326794 SQPmp Request 3253 on socket 11 queued for processing (1 items on Q) 02:22:48.327042 SQW02 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=11 (2 out of 3 threads idle) 02:22:49.973308 SQPmp Request 3254 on socket 10 queued for processing (1 items on Q) 02:22:49.973348 SQW03 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=10 (2 out of 3 threads idle) 02:22:52.984255 SQPmp Request 3255 on socket 11 queued for processing (1 items on Q) 02:22:52.984295 SQW02 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=11 (2 out of 3 threads idle) 02:22:53.328508 SQPmp Request 3256 on socket 10 queued for processing (1 items on Q) 02:22:53.328545 SQW01 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=10 (1 out of 3 threads idle) 02:22:56.123417 SQW03 Processing connection from IP=127.0.0.1 socket=13 (2 out of 3 threads idle)
  11. I downloaded the package on page 11 made by dodo-dk. Actually I don't see where I can update it, I guess this is already the latest version for dsm 5.1 I have just noted that I cannot create 64bits virtual machine! only 32bits! I guess it is the reason. Now why I cannot do it, I have no idea.