1aadeals

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1aadeals

  1. Is it just me, or has the USB3.0 support stopped working on DSM5.1? I upgraded recently from 5.0 on Bare metal N54L Xpenology and have noticed, even though I have a USB3.0 card in the diskstation, the USB3.0 drive is now seen as a "normal" drive and not as a USB3.0 drive as before. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I'm managed to upgrade on bare metal. Volumes are resyncing. Extremely slowly
  3. Does anyone have the link to the installations steps to 4493? apologies, i'm at the edge of my capabilities
  4. Will this require a new .img file and rebuild?
  5. For bare metal, Do i download the pat file. make a change to the menu_install.lst kernel /zImage ihd_num=0 netif_num=4 syno_hw_version=DS3612xs sn=B3J4N01003 vid=0x0EA0 pid=0x2168 loglevel=0 vga=0x305 upgrade=5.0-4528 and then just select the pat file when asked?
  6. Me too. Get error message: "there is a temporary directory access error(2) during update"
  7. Thx. I'm not running Xpenology. Using DSM straight on HP N54L
  8. It's stopped working again I have to run the command "ethtool - s eth0 wol g" after every boot. Otherwise when the server shutdowns, WOL will not work. Do I need to do anything special to retain settings? Any ideas?
  9. Managed to get it to work. Not sure what I did even
  10. Thank you. That's exactly the one I've been following. Just can't get it to work.
  11. I've upgrade to DSM 5.0 Update 5 using nano boot. For the life of me i can't get WOL to work. Has anyone got any ideas or got it to work? I deeply appreciate any guidance.
  12. Fixed the problem. Reset all the permissions on all the photo folders and files. Thank you enzym for the guidance!
  13. Thx. It used to do it all before without any issues. Now it doesn't show any videos.
  14. Upgraded to DSM 5.0 Update 5. Sill Same issue. Movies taken from mobile phones don't play. Anyone have any ideas? I would be grateful
  15. Hello, Hope someone can help. I have DSM 4.3-3827 Update 7 on HP N54L server. I've noticed I no longer play back video's taken from mobile phones. I get errors in the log files: system failed to convert video (file path) to .flv (or .mov, or .mpeg4) etc I cannot play any of the video from DS Photo+ client on iphone or ipad. I can play the video's from web broswer directly. Any idea's what's going wrong? This used to work before, i do not know from which DSM update its stopped working