kvancappel

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kvancappel

  • Rank
    Newbie
  1. Hello, that half works for me. I still encounter the problem on thumbnails and frame recognition, but I no longer have a problem with video transcoding. However, I did get the "success" message after running the command: ./patch.sh. I rebooted, reindexed, checked the status of my serial number with the command "sudo vi /usr/syno/etc/codec/activation.conf" (the serial number now seems "valid"), but it doesn't does not work. Has anyone encountered the same problem please ? Thank you. PS : Jun’s Loader v1.04b DS918+
  2. Hello, I have the same mothercard as you (ASUS PRIME B460M-A) with a i3 10100 as CPU. I don't have HDD 3.5 but a SSD WD Black SN750 NVMe (500 go). I can find my Synology (find.synology.me), but I can't install DSM because the screen say that I don't have any hard drive. However, I use the SSD to install Windows 10 and it works. Is anyone could help me please ? Thank you Kévin V
  3. Bonsoir, j'ai suivi le tuto. A l'étape "find.synoogy.com", ça fonctionne, le NAS est reconnu, mais lorsque je veux installer DSM (manuellement bien entendu), il m'indique ne voir aucun disque dur. Pourtant, j'ai bien un SSD NVMe (WD Black SN750 NVMe, 500 go), que j'utilise d'ailleurs pour lancer Windows (Windows y est installé et fonctionne parfaitement). Ma config au cas où : Carte-mère : Asus B460M-A CPU : i3 10100 SSD : WD Black SN750 NVMe, 500 go Dans tous les cas, je vous remercie pour ce site, ces tutos, ce forum...