arTii

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About arTii

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. After connect disks to the live Debian distro, I run command fsck.ext4 -fyv /dev/md/2 Tool repair my Volume and now I can connect to the desktop Thansk for all
  2. OK. I'm disconected disks from volume1, and I can log-in to the DSM desktop. Now I try connect this dosks and repair from portable debian distro
  3. Some services works eg ftp, mail, file sharing, ssh but cannot log to the desktop,
  4. No I don't rebuild - how do it? How repair volume1? This is RAID5 volume - /dev/md2 but /opt is too /dev/md2... I'm umount /volume1 and /opt, but if I run fsck.ext4 I'v get repose e2fsck: Cannot continue, aborting. root@DSM-Osmeckiego:/volume1$ mount /dev/md0 on / type ext4 (rw,relatime,journal_checksum,barrier,data=ordered) none on /dev type devtmpfs (rw,nosuid,noexec,relatime,size=2010464k,nr_inodes=502616,mode=755) none on /dev/pts type devpts (rw,nosuid,noexec,relatime,gid=5,mode=620,ptmxmode=000) none on /proc type proc (rw,nosuid,nodev,noexec,relatime) none on /sys
  5. No I don't - no any page I'm remove, but still no response from DSM at the port 5000 or 5001 I'm mean - problem is in folder /volume1/@tmp this folder is no owner, no attributes root@DSM-Osmeckiego:/volume1$ ls -la /volume1 ls: cannot access /volume1/@tmp: Input/output error total 17864 drwxr-xr-x 37 root root 4096 Oct 19 10:31 . drwxr-xr-x 24 root root 4096 Oct 19 10:31 .. d---------+ 3 root root 4096 Mar 25 2020 AAAA drwxr-xr-x 45 root root 4096 Oct 16 12:08 @
  6. Additional informations: - SMB - work - FTP - work - Mail Server - work - but all services in tjhe web - not works. Cannot start ngix, Apache2.2 and 2.4 and I have one directory with problem... /volume1/@tmp d?????????? ? ? ? ? ? @tmp d---------+ 11 root root 4096 Dec 2 2019 TMP d---------+ 7 root root 4096 Dec 4 2019 video d---------+ 5 root root 4096 May 25 2018 VirtualBox VMs d---------+ 16 root root
  7. I had Xpenology 6.1.x and updated it to 6.2.3. After the update, the services did not start first, and now I cannot access the webservice. Ssh access works. Where is the cause? I've already changed the computer, changed the disks and still can't access the webservice. bootloader 1.03b DS3617xs